• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

pro-2055 buzz

Status
Not open for further replies.

hawkeye

Member
Joined
Nov 29, 2003
Messages
19
Location
Hominy, Ok.
I own a new 2055 for about 1 month and it worked very good up until yesterday
when it started to have a buzz noise on the received stations it locked on to.
Is there a quick fix, or is it something that may have to go back to RS for?
I have a Pro-97 that does not have the noise.
Thanks Hawkeye
 

jrplmil

Member
Joined
Jul 4, 2006
Messages
119
Sounds like a possible transformer problem. Move it to a different location first and if it still does it then have it checked.
 

Bucko

Member
Joined
Aug 13, 2005
Messages
1,024
Location
Marietta, Ohio
Another possible thing maybe your AC adaptor power supply causing the noise ( if you are using it as base ), it can cause a hum/ buzz in the audio.
 
Status
Not open for further replies.
Top