• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

Pro-93 Question

Status
Not open for further replies.
Joined
Jul 5, 2003
Messages
799
Location
Kent,Ohio
Hi I have a question about my pro-93 that i haven't used in ahwile. Well when i turn it on the low battery thing stays on and beeps while it is plugged into a dc adapter with no batterys in it. I don't know what is wrong with it or what to do to get that to go away? Anyone have any advice?
 

KCChiefs9690

CQ DX
Joined
Mar 20, 2004
Messages
1,786
Location
Lewis Center, OH
Try putting batteries in it, then use the DC adapter. I know that sort of defeats the point of using an adapter, but at least if that turns out to be the problem, you know what's wrong. :)
 
Status
Not open for further replies.
Top