Pro-97 LTR programming

Status
Not open for further replies.

harrym

Member
Joined
Mar 30, 2009
Messages
7
Location
Tulsa
Hi all!

I'm trying to figure out how to add the Claremore, Ok LTR system to my PRO-97 usiing WIN97.

The MODE is set for LTR and I have all the freq's in Bank #9 (Alpha = Claremore), channel 00 - 04
in the order as listed in RR. I also have the Trunk Alphas & ID's in the first 5 lines in the order as
listed in RR. I'm picking up activity on the freq's but no Trunk ID's show up on the display.

I've also tried to listen to each channel in Manual mode to see the "Home Repeater" decoded info,
as described in the PRO-97 manual on page 25, with no luck.

Any help would be appreciated!
 

Highpockets

Member
Joined
Dec 31, 2003
Messages
3,796
Location
New Jersey
Hi all!

I'm trying to figure out how to add the Claremore, Ok LTR system to my PRO-97 usiing WIN97.

The MODE is set for LTR and I have all the freq's in Bank #9 (Alpha = Claremore), channel 00 - 04
in the order as listed in RR. I also have the Trunk Alphas & ID's in the first 5 lines in the order as
listed in RR. I'm picking up activity on the freq's but no Trunk ID's show up on the display.

I've also tried to listen to each channel in Manual mode to see the "Home Repeater" decoded info,
as described in the PRO-97 manual on page 25, with no luck.

Any help would be appreciated!
When you enter a frequency in an LTR system, look at the little number to the left of the frequency in the data base, that is the channel you put that freq in. Example you may have feq's in channel 1-5-8-11 and the rest are left blank.
 

harrym

Member
Joined
Mar 30, 2009
Messages
7
Location
Tulsa
Example you may have feq's in channel 1-5-8-11 and the rest are left blank.
I forgot to ask for clarification on the entries.
Given the following...

01 460.06250 05 460.16250 09 460.26250 13 460.46250 17 453.58750

Are the entries made in bank

00--04-08-12-16
or
01--05-09-13-17
 

KD5WLX

Member
Joined
Aug 4, 2003
Messages
273
Location
Tulsa
01, 05, 09, 13 and 17. The scanner literally goes to "memory number" n where n is the LCN AND the last two of the memory channel.
 

harrym

Member
Joined
Mar 30, 2009
Messages
7
Location
Tulsa
01, 05, 09, 13 and 17. The scanner literally goes to "memory number" n where n is the LCN AND the last two of the memory channel.
Well, I think I've got it all in the right places and I still don't see the "Home Repeater" decoded info.
It's as if all I'm hearing is the individual freq's and I hear the activity there. I see no Trunk ID's when it stops on a freq. either.

Here's the Bank info...

00 Bank 9 Ch 00 0.000000 FM 0.0 L
01 Bank 9 Ch 01 460.062500 FM 0.0 D
02 Bank 9 Ch 02 0.000000 FM 0.0 L
03 Bank 9 Ch 03 0.000000 FM 0.0 L
04 Bank 9 Ch 04 0.000000 FM 0.0 L
05 Bank 9 Ch 05 460.162500 FM 0.0 D
06 Bank 9 Ch 06 0.000000 FM 0.0 L
07 Bank 9 Ch 07 0.000000 FM 0.0 L
08 Bank 9 Ch 08 0.000000 FM 0.0 L
09 Bank 9 Ch 09 460.262500 FM 0.0 D
10 Bank 9 Ch 10 0.000000 FM 0.0 L
11 Bank 9 Ch 11 0.000000 FM 0.0 L
12 Bank 9 Ch 12 0.000000 FM 0.0 L
13 Bank 9 Ch 13 460.462500 FM 0.0 D
14 Bank 9 Ch 14 0.000000 FM 0.0 L
15 Bank 9 Ch 15 0.000000 FM 0.0 L
16 Bank 9 Ch 16 0.000000 FM 0.0 L
17 Bank 9 Ch 17 453.587500 FM 0.0 D

and the Trunk info is...

00 Claremore FD 1 0-09-201
01 Claremore FD 2 0-09-202
02 Claremore PD Em 0-01-100
03 Claremore PD 1 0-13-101
04 Claremore PD 2 0-13-102
05 Rogers Co Sherif 0-05-154


73 KC5TRB

PS - Small world! I didn't recognize your new Call.
 

harrym

Member
Joined
Mar 30, 2009
Messages
7
Location
Tulsa
Well, I've tried everything I can think of and it still won't work.
I've included a screen shot so you can see how I have it setup.
 

Attachments

harrym

Member
Joined
Mar 30, 2009
Messages
7
Location
Tulsa
EUREKA!!!!!! I HAVE FOUND IT!!!!!

The "Rx Mode" to the right of the Channel Bank frequencies was set to FM not LTR.
Changed "Rx Mode" to LTR and all is well.

Thanks for the help everyone!
 

Attachments

Status
Not open for further replies.
Top