Problem with forum images

Status
Not open for further replies.

brandon

Member
Database Admin
Joined
Dec 19, 2002
Messages
3,483
Location
SoCal
Some of the images are showing up for some reason. Like the RR logo or the forum icons.

Here is an example:

 

blantonl

Founder and CEO
Staff member
Joined
Dec 9, 2000
Messages
9,690
Location
San Antonio, TX
There seems to be some DNS problems with Network Solutions - most of my domains hosted with their DNS servers are having resolving problems (I was unable to resolve radioreference.com for the past hour or so, and I've seen traffic drop off considerably...)

They may be under attack or having problems.

Looks like radioreference.com is now resolving (as indicated by my post), however the images server still isn't...
 

daleduke17

Member
Joined
Mar 9, 2006
Messages
360
Location
Bloomington, IL
Mr. Blanton -

Has that been the contributing cause for the site to sporadically be down?

Hopefully it is just a minor problem and not an attack.
 

blantonl

Founder and CEO
Staff member
Joined
Dec 9, 2000
Messages
9,690
Location
San Antonio, TX
This is the first outage we have had in a while.. and it was sporadic, and lasted from about 10:00 AM CST to 1:45 PM CST.

Everything looks to be running just fine now. All servers are resolving ok now.

There have been a few instances in the past year of Network Solutions being the subject of DNS Denial Of Service attacks. This might have been the case again today. They aren't attacks on our servers, they are attacks on Network Solutions servers which prevents you from resolving www.radioreference.com to the proper IP address.
 
Status
Not open for further replies.
Top