Problem with Web Import/Win500

Status
Not open for further replies.

KC9MHB

Member
Joined
Dec 17, 2004
Messages
26
Location
Indianapolis
Been a while since I wanted to change the files on my 500. Went to do a import from the RR site and signed in with user name and pw and it did nothing. Any ideas?
 

AMDXP

Member
Premium Subscriber
Joined
May 5, 2006
Messages
262
Location
Rawson, OH
Make sure your using the lastest version (1.91). RR made some changes that this Version of Win500 incorprates. Beware though Database access is slower due to these changes.
 

KC9MHB

Member
Joined
Dec 17, 2004
Messages
26
Location
Indianapolis
Make sure your using the lastest version (1.91). RR made some changes that this Version of Win500 incorprates. Beware though Database access is slower due to these changes.
I am using the latest version and I just tried it again and after 10 mins of waiting after trying to log in still nothing but the program freezing up...I got to figure this out cause I need to put some more info in the scanner.
 

KC9MHB

Member
Joined
Dec 17, 2004
Messages
26
Location
Indianapolis
am still having issues with trying to import information from RR using Win500. I am using the latest version and it still freezing up and nothing happens.
this is wierd
 

iMONITOR

Member
Premium Subscriber
Joined
Sep 20, 2006
Messages
7,060
Location
MACOMB, MI.
I am having the same problem. This is the message I get when I try to start a web import:

XML error detected: no element found

near:


^

while requesting URL:
http://www.radioreference.com/apps/xml1.1/?ol=1/?ol=1

It then instructed me to copy that into a post on the forms here. So what next?

GTO_04

I think you can solve that issue by downloading and installing the latest version of WIN-500.
 

GTO_04

Member
Premium Subscriber
Joined
Mar 10, 2004
Messages
1,785
Location
Noblesville, IN
I installed V1.91 successfully. Now how do I get all my files into the new version, a simple import?

GTO_04
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top