PSR 400

Status
Not open for further replies.

baboon53315

Member
Joined
Mar 24, 2004
Messages
49
Location
Oshawa,Ontario Canada
I have a PSR 400 and has stopped scanning in trunk mode.I have tried to reprogram the scanner.Scanner will work in conventional mode but not in trunk.Would this be a scanner issue or software issue? I am using the Butel ARC 300 software.I use it to monitor a Motorola system(analog) and have all the base/spacing/frequency correct.
 

ka3jjz

Wiki Admin Emeritus
Joined
Jul 22, 2002
Messages
22,576
Location
Bowie, Md.
Let's start with precisely what system you are trying to hear- go up to DATABASES under the site title on the left top, then mouse down to FREQUENCY DATABASE. Use the map and various pulldowns to get to your state, then look for a tab that lists all your state's trunking systems. C'mon back with the URL. It would also help to know generally where you are (city/state is fine)

Mike
 

N8IAA

Member
Joined
Dec 19, 2002
Messages
6,905
Location
Fortunately, GA
Let's start with precisely what system you are trying to hear- go up to DATABASES under the site title on the left top, then mouse down to FREQUENCY DATABASE. Use the map and various pulldowns to get to your state, then look for a tab that lists all your state's trunking systems. C'mon back with the URL. It would also help to know generally where you are (city/state is fine)

Mike
Mike, I believe he's in Ontario Canada.
Larry
 

baboon53315

Member
Joined
Mar 24, 2004
Messages
49
Location
Oshawa,Ontario Canada
I live in Oshawa Ontario Canada.I am listening to Bell FleetNet Zone 1.Listening to ems and mto.I use the same program in my other PSR600,PSR310,PSR700,PSR800x2 and Uniden scanners.All are working fine with no problems.All base/spacing/frequency and towers are all correct for where i'm listening.This is why i'm wondering if it is a problem with the scanner.And was wondering if there is maybe a different software I can try?Thanks
 

ScannerSK

Member
Joined
Mar 6, 2005
Messages
1,151
Location
Gilcrest, CO
I live in Oshawa Ontario Canada.I am listening to Bell FleetNet Zone 1.Listening to ems and mto.I use the same program in my other PSR600,PSR310,PSR700,PSR800x2 and Uniden scanners.All are working fine with no problems.All base/spacing/frequency and towers are all correct for where i'm listening.This is why i'm wondering if it is a problem with the scanner.And was wondering if there is maybe a different software I can try?Thanks
I would try to reset the scanner and/or reload the firmware to see if that fixes the issue. The memory that retains the working memory or firmware may have become corrupted.

Shawn
 
Status
Not open for further replies.
Top