PSREdit300 problem

Status
Not open for further replies.

jetsetter

Member
Joined
Mar 16, 2008
Messages
4
I'm using PSRedit300 to program my pro 97 scanner. I have a trunked system loaded into bank 1 and TG ID's loaded into Sub Bank 0. I would also like to use the other sub banks, but when I try to enter a TG ID into say sub bank 1, PSRedit is re-witing the TG ID's in sub bank 0 as the TG ID's that I'm trying to enter into sub bank 1.

Am I doing something wrong??
 

mikey60

Member
Joined
Sep 15, 2003
Messages
3,530
Location
Oakland County Michigan
jetsetter said:
I'm using PSRedit300 to program my pro 97 scanner. I have a trunked system loaded into bank 1 and TG ID's loaded into Sub Bank 0. I would also like to use the other sub banks, but when I try to enter a TG ID into say sub bank 1, PSRedit is re-witing the TG ID's in sub bank 0 as the TG ID's that I'm trying to enter into sub bank 1.

Am I doing something wrong??
Nope, looks like a bug... I'll fix and publish an update ASAP.

Mike
 

jetsetter

Member
Joined
Mar 16, 2008
Messages
4
Thanks

Thanks Mike!!

Where should I look for updates. This thread? I'll also look on the yahoo psredit300 group.

Besides this little hiccup, your software is great. I've been into scanning on and off for the last 15 years or so, and I didn't think programming could ever be so easy.

I appreciate your help with the TG problem. Thanks again.
 

mikey60

Member
Joined
Sep 15, 2003
Messages
3,530
Location
Oakland County Michigan
jetsetter said:
Thanks Mike!!

Where should I look for updates. This thread? I'll also look on the yahoo psredit300 group.

Besides this little hiccup, your software is great. I've been into scanning on and off for the last 15 years or so, and I didn't think programming could ever be so easy.

I appreciate your help with the TG problem. Thanks again.
It's up on the psredit site now. I'll post the release notes in the yahoo groups shortly.

Mike
 
Status
Not open for further replies.
Top