Sentinel question

Status
Not open for further replies.

fxdscon

¯\_(ツ)_/¯
Premium Subscriber
Joined
Jan 15, 2007
Messages
4,883
For Verison 1.03.00 , How do I get it. I see only a link to the 1.02 verison

thanks
If you are asking about Sentinel for Home Patrol, the latest version is 2.04 (revision 04).

If you are asking about BCDx36HP Sentinel, the latest version is 1.02 (revision 01).

Are you confusing firmware versions with Sentinel versions maybe?

.
 

UPMan

In Memoriam
Uniden Representative
Joined
Apr 19, 2004
Messages
13,296
Location
Arlington, TX
Which software?
The PC software or the scanner software (firmware)?
For whichever you mean, what version do you have?
 

fxdscon

¯\_(ツ)_/¯
Premium Subscriber
Joined
Jan 15, 2007
Messages
4,883
i think iam,then my question is there a newer veision for the software ?

Again, as noted above, those are the latest versions of the SOFTWARE.

Again, not sure which scanner you are referring to.

As far as the FIRMWARE versions,

Home Patrol currently is 2.05.03

436HP is currently is 1.03.00
536HP is currently is 1.03.03

.
 

UPMan

In Memoriam
Uniden Representative
Joined
Apr 19, 2004
Messages
13,296
Location
Arlington, TX
New firmware versions are loaded using the Update Firmware option in Sentinel.
 

AC0RV

Member
Feed Provider
Joined
Dec 19, 2000
Messages
1,593
Location
Park Hills, MO
UPMAN

I am still having the same problem with updating loading the database as stated in previous posts. It loads to the half way point and it quits. Stating that an error was cause and the underlying connection was cloaed.

I have deleted the program and re downloaded and installed the program and still gives me the same error.

Note : This occurs when I try download the lasted database updated.

I am using ATT's DSL.

I am having no trouble with getting to view sites on the internet with them.
 

UPMan

In Memoriam
Uniden Representative
Joined
Apr 19, 2004
Messages
13,296
Location
Arlington, TX
It sounds like some kind of time-out issue on your system. What DSL modem do you have? (I also have ATT DSL at my home, and routinely update with no problems.)

The transfer uses ftp, which some modems and/or ISPs limit or block.
 

ofd8001

Member
Premium Subscriber
Joined
Feb 6, 2004
Messages
6,859
Location
Louisville, KY
Every now and then, I'll have a problem with my ATT modem getting sluggish. I'll unplug it for a few minutes and plug it back in. After the re-boot process, my speeds seem to pick-up.

It just so happened I noticed this sluggishness while attempting to do a DB download. Once I did the above, the download went much better.
 

AC0RV

Member
Feed Provider
Joined
Dec 19, 2000
Messages
1,593
Location
Park Hills, MO
Ok, I disconnected the modem from my wireless router (dlink) and hooked it up to the laptop.
Then I retried the update again it worked. So I am now think its in the router.

Will be looking into it.

Thanks for the help
 

jschandua87

Member
Premium Subscriber
Joined
May 9, 2008
Messages
92
Location
Pearsall, TX
I was try to see if anyone knows any other way to get the sentinel software. It seem when I go to webpage it is down. The requested document was not found on this server. Is what it says.
 

mikewazowski

Forums Manager/Global DB Admin
Staff member
Joined
Jun 26, 2001
Messages
11,602
Location
Central Ontario
If you search, you'll see the reason you can't reach the website and you'll also find another download link for the software.
 
Status
Not open for further replies.
Top