Sluggish?

Status
Not open for further replies.

fxdscon

¯\_(ツ)_/¯
Premium Subscriber
Joined
Jan 15, 2007
Messages
4,012
Noticing sluggishness using Chrome on various different PCs. Seems to be having trouble loading pages -- forums - PM panels, etc.

Is there a known problem that is causing this?

Seeing it here also, 2-3 minute page load time. Only able to log in after 5 minute wait.
 

troymail

Silent Key
Joined
Dec 19, 2002
Messages
9,977
Location
Supply (Lockwood Inlet area), NC
Been seeing issues since Tuesday night but today it's REALLY bad... IE and Chrome both.... VERY slow to load pages, allow logins, etc. Has been popping messages about things on PM pages are loading slowly recommending the page be killed.
 

troymail

Silent Key
Joined
Dec 19, 2002
Messages
9,977
Location
Supply (Lockwood Inlet area), NC
This sent from smartphone again 4G...

I'm still waiting for the page to load on the PC from the above post but I can see it on my phone.

Similar phones at home on FiOS.... I wonder if the business network I'm connecting to is FiOS also...
 

mciupa

DB Administrator
Moderator
Joined
Nov 5, 2002
Messages
6,885
Just updated the database using Chrome. No problems.

If it is going to hang anywhere, it would be modifying the DB, thankfully no issues. :)
 

n2pqq

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 19, 2002
Messages
899
Working ok here using Chrome maybe try clearing your browser data.
 

Dude111

Member
Joined
Aug 8, 2009
Messages
434
Loads good here (IE6) however I have scripts disabled WHICH DOES HELP ALOT!!
 
Status
Not open for further replies.
Top