BCD396XT: Systems

Status
Not open for further replies.

patrauma_nurse

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 28, 2011
Messages
50
Does anyone know if it is possible to scan / monitor two systems at the same time with the uniden bearcat 396 xt scanner. For example, If I want to program one county under system one and another under system 2 then monitor them simultaneously. Is this possible. I did read the manual from both Uniden and Marksscanners but was not clear on this?
 

patrauma_nurse

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 28, 2011
Messages
50
Oh - forgot, I know you can put two different users in one system and segregate by quick keys. I would just like to know if two seperate start up systems can be monitored simultaneously? Thanks...
 

bama9999

Member
Joined
Jan 15, 2006
Messages
738
Location
Gulf Coast
It will scan both systems, by alternating back and forth between them. But if by simultaneous, you mean will it scan both at the same time, then no, it won't do that. You would need two separate scanners, or a radio with dual receivers, to monitor two systems simultaneously.
 

patrauma_nurse

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 28, 2011
Messages
50
Ok. Thanks. I was wondering will the unit automatically alternate between the two - the two would be "active" simultaneously and alternate? How do I get it to do this then. Both manuals were not very clear on how to active this feature.
 

W8RMH

Feed Provider Since 2012
Premium Subscriber
Joined
Jan 4, 2009
Messages
7,993
The BCD396XT can actually scan 500 systems.
 

skbx312

Member
Premium Subscriber
Joined
Apr 16, 2014
Messages
2
Location
Cato,NY
Need Help

Looking for program that works with Mac to program BCD396XT. Sorry if this is the wrong thread for this but getting desperate.
 

greggk

Member
Premium Subscriber
Joined
Jun 5, 2006
Messages
847
Location
York,PA
Looking for program that works with Mac to program BCD396XT. Sorry if this is the wrong thread for this but getting desperate.
Have you checked with BUTEL? Take a look at their website. If there is one available, they would likely have it.

Greg
 

skbx312

Member
Premium Subscriber
Joined
Apr 16, 2014
Messages
2
Location
Cato,NY
Thanks Greg, I've looked and haven't found anything compatible with my system. I might just buy a cheap PC and go from there.

Ray
 
Status
Not open for further replies.
Top