Tavern forums link broken?

Status
Not open for further replies.

CapStar362

Member
Joined
Dec 27, 2004
Messages
564
Location
Oakwood GA, USA!
when i click on "Everything Else" down in the Tavern it takes me to "Classifieds" section.......????

using FF and tried on IE and Chrome.... same results


something get broken in the coding?


in the image, i highlighted what i clicked... the image above it shows where its taking me
 

Attachments

Last edited:

CapStar362

Member
Joined
Dec 27, 2004
Messages
564
Location
Oakwood GA, USA!
i noticed the new section, but why does the Tavern "Everything Else" get linked to that particular section??? its nothing more than a coded click, that is broken
 

Dude111

Member
Joined
Aug 8, 2009
Messages
434
There seems to be a name conflict (two bases having basically the same name)


I wanted to tell those who dont know ... You can read base 168 (TAVERN - EVERYTHING ELSE) fine using this link :)

www.radioreference.com/forums/everything-else?f=168 (Putting the base # at the end of the url steers it correctly :))

For every page AFTER THE FIRST you have to manually add "?f=168" for example for page 5 the url would be

http://forums.radioreference.com/everything-else/index5.html?f=168
 
Last edited:

QDP2012

Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
1,901
There seems to be a name conflict (two bases having basically the same name)


I wanted to tell those who dont know ... You can read base 168 (TAVERN - EVERYTHING ELSE) fine using this link :)

www.radioreference.com/forums/everything-else?f=168 (Putting the base # at the end of the url steers it correctly :))

For every page AFTER THE FIRST you have to manually add "?f=168" for example for page 5 the url would be

Everything else - Page 5 - The RadioReference.com Forums
Good job with figuring this out! Hopefully, this will help the mod's/admin's resolve the situation.
 

forums manager

Super Moderator
Staff member
Joined
Nov 11, 2013
Messages
390
I'm looking in to it. This appeared out of no where as I haven't made any changes recently. I've since fixed the issue. It appears to be a bug in the link translation.


Also, as a reminder, please don't report multiple posts for the same problem. For members repeatedly reporting posts please exercise more patience in the future.
 
Last edited:

Dude111

Member
Joined
Aug 8, 2009
Messages
434
Forums Manager said:
I'm looking in to it. This appeared out of no where as I haven't made any changes recently. I've since fixed the issue. It appears to be a bug in the link translation.
Thank you buddy.......... Sometimes things are confusing arent they??


Thanx for looking into it so quickly :)
 

forums manager

Super Moderator
Staff member
Joined
Nov 11, 2013
Messages
390
who did that? i just made a post here....?
I never quoted you...relax. No quote means no one is being targeted specifically (i.e., I'm generally speaking).



Carry on (everyone, in case that wasn't clear I am not speaking to one person ;)).
 

QDP2012

Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
1,901
who did that? i just made a post here....?
I think he meant me. I used that little triangle-shaped-reporting-button to bring it to the admin's attention in case the thread might get lost in everyday stuff. When I last reported it, I couldn't remember whether I had reported it before or not. I know I had started to and then canceled one effort, because I know that mod's and admin's are quick to address problems like this. I guess I did submit it previously. I try to avoid inaccurate or repeated reports like that.

Sorry admins for the double-report.
 
Status
Not open for further replies.
Top