Trouble recieving p25 system on chase repeater in franklin parish la

tvengr

Active Member
Joined
Feb 10, 2019
Messages
3,130
Location
Baltimore County, MD
What programming software are you using? If you have ARC500 or Win500, I will check your file for problems. You will have to right click on the file and send to a compressed (zipped) folder to be able to attach it. Before you do, check that the system type is P25 Auto.
 
Last edited:

N1GAW

Member
Premium Subscriber
Joined
Jul 15, 2014
Messages
3,886
Location
Raleigh, NC
T and signal strength meter keeps blinking on and off. Suggestions
You might get better responses from people in LA, just click on the REPORT link in the lower left corner of your post and ask for the thread to be moved to the LA Forum.
 

YardDart63

Newbie
Premium Subscriber
Joined
Mar 30, 2016
Messages
2
Location
Caldwell Parish, Louisiana
I don't know if it's the same as yours, but I've been having occasional receive issues in Caldwell for a couple days now. From the radio traffic, the actual users on Caldwell's site are having issues too.

Incidentally, AT&T's 5G service went live here in Caldwell a few days ago, and the start of these issues happened to coincide with that date.
 

FIRE321FIGHTER1985

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 19, 2000
Messages
305
Location
Winnsboro, La
The T and signal strength meter are still blinking on and off. Transmissions are also breaking up. I have a friend who has been helping me to program my pro-106. Not sure which program he used. This started right after. Unfortunately I have not been able to get with him for a while. Any ideas.
 

Whiskey3JMC

Chief of Ops of the former Firegroundaudio.com
Premium Subscriber
Joined
Jul 16, 2006
Messages
1,298
Location
Greater Philly Area, PA USA
How many bars of a signal are you getting? Is the issue happening indoors/ourdoors/both? Do you have a mobile antenna at your disposal you can try?
 

a417

!#
Joined
Mar 14, 2004
Messages
1,706
This started right after. Unfortunately I have not been able to get with him for a while. Any ideas.
It sounds like a mistake was made by 'your friend', so it's kind of hard for anyone to guess / infer / magic eight ball what is going on outside of saying "your friend made a programming mistake when he was setting it up your Pro 106 and now you get the consequences of borked programming."

Perhaps a person who has a 106 can help you with trying to create a new system from scratch (I don't advocate for trying to learn how to fix the current broken system set up in there) or you can give it a go using The Easier to Read manual and trying to set it up yourself.
 
Top