unidenbcd436hp firmware

Status
Not open for further replies.

Psimone

Member
Premium Subscriber
Joined
Mar 31, 2014
Messages
5
Location
East Hanover nj
hi guys,
very frustrated i am trying to update my firmware,evrytime i do its says clear database,when i do the prompt it asks me nothing happens anyone ever go thru this?
 

AC2OY

Member
Joined
Mar 29, 2011
Messages
2,373
Location
Belleville,New Jersey
Hey local guy!!
What type of scanner? I'm in Belleville,NJ if I can help you I'll try...I'm close to your QSL������ Duh sorry I see I have the base unit. If I can't help you my friend I'm sure can he has the same unit as you and he is in Clifton.
 

forums manager

Super Moderator
Staff member
Joined
Nov 11, 2013
Messages
397
hi guys,
very frustrated i am trying to update my firmware,evrytime i do its says clear database,when i do the prompt it asks me nothing happens anyone ever go thru this?
Welcome to the RadioReference forums. Before posting messages to this forum it's important you read the rules as agreed to when signing up for this site. Within those rules is one stating not to "hijack" someone else's thread with your own question as it is disrespectful to the person who started it; the thread is their thread. When you have a question specific to you you must create a new thread rather than reply. I have moved your related posts to a new thread solely for you.

Thanks for your cooperation.
 

Psimone

Member
Premium Subscriber
Joined
Mar 31, 2014
Messages
5
Location
East Hanover nj
Hey local guy!!
What type of scanner? I'm in Belleville,NJ if I can help you I'll try...I'm close to your QSL������ Duh sorry I see I have the base unit. If I can't help you my friend I'm sure can he has the same unit as you and he is in Clifton.
i live in east hanover originally from nutley need all the help i can get lol
 

Psimone

Member
Premium Subscriber
Joined
Mar 31, 2014
Messages
5
Location
East Hanover nj
unidenbcd436hp won't pick up certain municipality

ok so i figured out how to update my firmware,but is it possible all sites aren't up to date?for example i don't get belleville nj for some reason or nutley nj and i believe they are both p25 when my scanner picks up municipality should it say p25 ?and what is the frequency rang for p25 sorry for all the questions i am a newbie one more question can you manually program the kind of scanner i have
 

AC0RV

Member
Feed Provider
Joined
Dec 19, 2000
Messages
1,636
Location
Park Hills, MO
On the Senital Software you can update the database as well. Just click on the button next to the firmware button.
 

Psimone

Member
Premium Subscriber
Joined
Mar 31, 2014
Messages
5
Location
East Hanover nj
bcd436hp update

On the Senital Software you can update the database as well. Just click on the button next to the firmware button.
so i updated my firmware still not getting certain municipalities how is this possible !
 
Status
Not open for further replies.
Top