BCD536HP: USB Not working at all

Status
Not open for further replies.

szron

Member
Premium Subscriber
Joined
Aug 9, 2009
Messages
406
Location
Livonia, MI
My 536's from USB port doesn't work at all. I'm not talking about the serial mode... I mean at all.

I plug it in and nothing happens, it doesn't prompt anything on the scanner. My computer does nothing. Like the port doesn't work at all.

I wasn't gonna RMA for the headphone issue since I don't use headphones but I might have to RMA for this... unless somebody has a solution...
 

eaf1956

Member
Feed Provider
Joined
May 11, 2007
Messages
3,056
Location
Evansville, IN
My 536's from USB port doesn't work at all. I'm not talking about the serial mode... I mean at all.

I plug it in and nothing happens, it doesn't prompt anything on the scanner. My computer does nothing. Like the port doesn't work at all.

I wasn't gonna RMA for the headphone issue since I don't use headphones but I might have to RMA for this... unless somebody has a solution...
USB port on back? or front cable connection?
 

k1agh

Member
Premium Subscriber
Joined
May 8, 2012
Messages
414
Location
Maine
If you plug a usb into a computers usb plug and the computer doesn't see it could it be a computer issue?
 

ofd8001

Member
Premium Subscriber
Joined
Feb 6, 2004
Messages
6,948
Location
Louisville, KY
Another poster mentioned having a bad USB cable. I believe he said he sent it in to Uniden and they provided a replacement.

The cable Uniden uses is a standard cable. You may have a comparable cable in your "stuff" drawer that came with some other electronic device, such as a digital camera.
 

SRyno

Member
Joined
Dec 31, 2006
Messages
39
Location
I-45 and Rayford Rd/ Spring, TX
I've got the same issue.... Multiple cords and the port is just dead... Worked fine for over a year, and now no charge or database upload, download anything... Like it doesn't exist.. BCD436HP Anyone else have this issue or have a fix?
 
Last edited:

garys

Member
Premium Subscriber
Joined
Jun 13, 2002
Messages
4,959
Location
Eastern MA
I had this with the rear USB port a couple of years ago. It's likely that it's a hardware issue, so a trip back to Uniden is probably going to be necessary.
 
Status
Not open for further replies.
Top