Victoria CREST system and ScanBC

cabocats

Member
Joined
Aug 5, 2015
Messages
5
Location
victoria bc
How is ScanBC able to rebroadcast the Victoria Crest system? I have the HomePatrol 2 and cannot hear any transmissions now.
 

cabocats

Member
Joined
Aug 5, 2015
Messages
5
Location
victoria bc

mciupa

Member
Moderator
Joined
Nov 5, 2002
Messages
7,266
It is probably better to have all channels as they may change things up from time to time. I'm surprised it doesn't work with the HP2's Full Database considering there are five towers in your region.
 

cabocats

Member
Joined
Aug 5, 2015
Messages
5
Location
victoria bc
I got it to work somewhat a lot of the channels are data only. I am waiting for the Sentinel software to update with the new frequencies. Thanks for your help.

Do you when it will be uploaded to the Sentinel software?
 

mciupa

Member
Moderator
Joined
Nov 5, 2002
Messages
7,266
Uniden updates their software on Mondays. Check after Noon on Monday to be sure. What version (date) of the database does your software show?
The silent channels are probably encrypted users.
 

cabocats

Member
Joined
Aug 5, 2015
Messages
5
Location
victoria bc
Is there a manual or YouTube to edit the Sentinel software frequencies? I have found some active channels with the NAC code.
 
Top