Warren County TRS & Casinos

Status
Not open for further replies.

slayer816

Member
Premium Subscriber
Joined
Nov 1, 2016
Messages
515
Location
NE Louisiana
I visit Vicksburg every other week or so, give or take. Last weekend I discovered that while they have TGIDs listed on MSWIN, the city/county is still using their own system for primary comms. Any idea on when they will change over officially? (I know WCSO transmits on both systems).

Also, in the business side of things. The frequencies listed for the casinos are mostly 400mhz with a data noise as if it was a trunked system. Could they be using an LTR system now that no one has decoded? Or some other type of trunked system? its defiantly just data coming through on at least 2 of the "conventional" frequencies listed in the database. Aka like an analog control channel. I'll try to investigate next time I'm in the area, I'm just not there 24/7 to get more info.

Maybe some other users would have more knowledge than me.

Thanks!
 

milf

Careful, I CAN hear you!
Premium Subscriber
Joined
Dec 18, 2002
Messages
14,375
Location
Indianapolis, IN

milf

Careful, I CAN hear you!
Premium Subscriber
Joined
Dec 18, 2002
Messages
14,375
Location
Indianapolis, IN
Also, Warren County/Vicksburg will NOT go full MSWIN until the conversion of part, or all of the current Legacy Motorola SmartZone system has occurred. MWCC folks, and Motorola Techs are supposed to be there assisting the process. So again, be watching for an new P25 CC on 800 MHz, with an Zone 4 Site Number to show up.
 
Last edited:

slayer816

Member
Premium Subscriber
Joined
Nov 1, 2016
Messages
515
Location
NE Louisiana
I'll dig up some more info next time I go and have some proper database entries for you.

Thanks for all the info!!
 
Last edited:

milf

Careful, I CAN hear you!
Premium Subscriber
Joined
Dec 18, 2002
Messages
14,375
Location
Indianapolis, IN
You won't gt much to sub on the DMR unless you have a capable scanner, or something hooked up to laptop with DMRDecode, or DSD+...
I don't think the HP-2 has DMR ability.
 

slayer816

Member
Premium Subscriber
Joined
Nov 1, 2016
Messages
515
Location
NE Louisiana
You won't gt much to sub on the DMR unless you have a capable scanner, or something hooked up to laptop with DMRDecode, or DSD+...
I don't think the HP-2 has DMR ability.
It doesn't. Yet. I was referring to the others (non-DMR). I'll def be able to get the other casino's nailed down. I was talking about radios to a friendly security guard and once he realized I was just asking questions because of the hobby, he was very talkative about what channels they use for what. I was just too involved in monitoring MSWIN / Warren County TRS to mess with the conventional stuff.

I'm also looking at getting the BCD436HP; if and when I do....I'll most likely get the DMR upgrade as I'll use it for travel.
 
Status
Not open for further replies.
Top