Why?

kc5igh

Member
Premium Subscriber
Joined
Feb 22, 2014
Messages
590
Location
Velarde, New Mexico
I signed up to be a premium subscriber to RadioReference, but I'm still getting a message every time I log in that says I'm using an adblocker and should either disable the adblocker (which I don't want to do) or proceed without supporting RadioReference.

Is this normal?

-Johnnie (KC5IGH)
 

Reconrider

Trx-1 or Sds100
Feed Provider
Joined
Sep 26, 2017
Messages
1,014
Location
CT
No you shouldn't be getting that message. I don't.

You can always right click the add and add element and block the whole thing if it keeps doing it
 

kc5igh

Member
Premium Subscriber
Joined
Feb 22, 2014
Messages
590
Location
Velarde, New Mexico
No you shouldn't be getting that message. I don't.

You can always right click the add and add element and block the whole thing if it keeps doing it
Thanks, I'll give that a try.

It only seems to happen on my laptop. I'm logging in this time with my tablet, and it hasn't happened yet.

-Johnnie (KC5IGH)
 

kc5igh

Member
Premium Subscriber
Joined
Feb 22, 2014
Messages
590
Location
Velarde, New Mexico
Are you logged on in both the main site and the forums? You have to be logged in to the main site for the account to be recognized as paid
Hello, Citywide173.

I think your suggestion has solved my problem!

I didn't realize there were two log-in options, one for the forums (which I've used for a long time), and the other for the main site, which I tried out and which seems to have swept away the support message and ads.

Thanks for your help!

-Johnnie (KC5IGH)
 

ecps92

Member
Joined
Jul 8, 2002
Messages
12,174
Location
Taxachusetts
Actually three login options, add the one for those who Edit the Wiki

Hello, Citywide173.

I think your suggestion has solved my problem!

I didn't realize there were two log-in options, one for the forums (which I've used for a long time), and the other for the main site, which I tried out and which seems to have swept away the support message and ads.

Thanks for your help!

-Johnnie (KC5IGH)
 

GTR8000

NY/NJ Database Guy
Database Admin
Joined
Oct 4, 2007
Messages
10,869
Location
BEE00
Doesn't matter, it will still log you into the wiki automatically as long as you are actively logged into the main RR site. I just tested it...deleted all of the wiki.radioreference.com cookies, cleared the browser's cache, closed the browser, opened it back up, went directly to wiki.radioreference.com and was logged right back in with no interaction on my part.
 
Top