RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Commercial, Professional Radio and Personal Radio > Unication Forum


Unication Forum - Forum for discussion of Unication products.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 08-31-2017, 8:04 AM
mmartinfan's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
 
Join Date: Dec 2002
Location: In a house in Ohio
Posts: 1,154
Default Couple ?'s on the G4/5

I would mainly use it for Ohio MARCS in Columbus Ohio.

Am I able to scan the MARCS system at the same time I scan the City of Columbus system (Its backbone is MARCS but a separate site.)

Also same question as before but instead of the city site, scan I use it scan the Franklin County sites also?

Also I dont think I can scan across to a different system (i.e COIRS which has Dublin, Hilliard, Worthington and Delaware,)


I think I'm limited on TG's I can enter per site correct.
__________________
MVBN #63
Uniden 536, 436
XTS5000, APX6000
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 08-31-2017, 9:19 AM
Member
   
Join Date: Feb 2010
Posts: 38
Default

Sorry I.m just getting started with the G5 but you can only scan one system at a time. And you can not scan a trunked system on the 7/800 mHz side and a VHF channel at the same time You can setup different systems and scan them by assigning them to different zones and or positions on the selector switch
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 08-31-2017, 7:52 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jan 2003
Location: Columbus, OH
Posts: 22
Default

Correct. Only one site at a time,
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 09-05-2017, 11:56 AM
Unication_David's Avatar
Unication Representative
   
Join Date: Jun 2016
Location: Raceland, KY
Posts: 175
Default

As long as they share the same WACN and System ID you should be good. Im pretty sure Columbus city is on MARCS so it should work.
__________________
David K. Oney
Technology Division
Unication USA, Inc.
Direct: 817-210-4187
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 09-06-2017, 6:57 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jan 2003
Location: Columbus, OH
Posts: 22
Default

It sounds like you're saying it can monitor more than one control channel at the same time, which is what he was asking. (The state, county, and city are all on separate sites). How do you do that?
Reply With Quote
Sponsored links
  #6 (permalink)  
Old 09-06-2017, 7:02 PM
Unication_David's Avatar
Unication Representative
   
Join Date: Jun 2016
Location: Raceland, KY
Posts: 175
Default

I must have misunderstood I thought the question was if he could have them on the same knob position. The unit can only lock on to 1 site at a time.
__________________
David K. Oney
Technology Division
Unication USA, Inc.
Direct: 817-210-4187
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 7:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions