RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Commercial, Professional Radio and Personal Radio > Unication Forum


Unication Forum - Forum for discussion of Unication products.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 05-29-2018, 9:52 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 11
Cool Unication Amplifier Problem

I got my amplifier for my G5 and it worked great for the past 3 months or so then one day it decided to bight the dust no lights no nothing, so i sent it back for repair. I got it back last week and plugged it in and it powers up but when i put the pager in the cradle it just charges it doesn't use the speaker or show the C beside the battery status, Has anybody else had this issue?
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 06-05-2018, 9:57 PM
Newbie
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Sep 2016
Location: Oakland, CA
Posts: 3
Default

For me, the base works inconsistently unless I have the belt clip attached and forcefully clip it on the lip of the charging tray
Reply With Quote
Reply

Tags
problem, unication, unicationg5

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 6:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions