RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 
  #1 (permalink)  
Old 08-07-2018, 1:07 PM
K7MFC's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Nov 2017
Location: Phx, AZ
Posts: 303
Default Wiki login error

Hello, I'm currently receiving this error from a log in attempt to the RadioReference Wiki:



Is this something I'm able to resolve myself?
__________________
Matt Callahan | K7MFC | WRAA720
K7MFC.com | Arizona GMRS Repeater Club


var radioList = new List<Radio>();
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 08-07-2018, 2:24 PM
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jun 2018
Location: NE OH
Posts: 61
Default

I don't believe you can have the underscore character in a username.

Somewhere there should be the rules for this but I didn't look.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 08-07-2018, 2:36 PM
Member
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Dec 2002
Location: San Diego County, California
Posts: 2,374
Arrow

The other two threads about the underscore in user id's and wiki login.

Underscore Usernames
User's with a username that has an "_" (underscore) will not be able to login to the Wiki to edit articles. To fix this, please send a support request to support@radioreference.com to request a username change.
http://wiki.radioreference.com/index.php/Wiki_Help


Quote:
Originally Posted by W9BU View Post
As described in the Wiki Help article, the Wiki does not allow underscores in user names. The RR Wiki user database is shared with the site user database, but the Wiki is the only application on the site that has the underscore problem. Once a site username is created, it becomes part of the Wiki user database, but underscores are not allowed. It's a bit of a Catch 22.
Your only option is to have your site user name changed.
https://forums.radioreference.com/wi...-log-wiki.html

Quote:
Originally Posted by ka3jjz View Post
This is a known issue - it's the underscore in your userid. Please contact Lindsay for resolution...Mike
https://forums.radioreference.com/wi...into-wiki.html
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 08-07-2018, 3:56 PM
K7MFC's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Nov 2017
Location: Phx, AZ
Posts: 303
Default

Thanks everyone for the info; I have submitted a support ticket to get this resolved.
__________________
Matt Callahan | K7MFC | WRAA720
K7MFC.com | Arizona GMRS Repeater Club


var radioList = new List<Radio>();
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 7:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions