RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Wiki Forum


Wiki Forum - Discussions regarding the RadioReference Wiki

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 11-01-2018, 9:33 AM
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2002
Location: Wichita Falls, TX
Posts: 7,439
Default article not displaying properly

This article is broken for some reason.
https://wiki.radioreference.com/inde...ion_Designator
Something is forcing the table to be displayed at the bottom of the page. I can't see where the problem is.
__________________
Tom
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 11-01-2018, 9:40 AM
Wiki Admin Emeritus
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jul 2002
Location: Bowie, Md.
Posts: 21,269
Default

Where should the table be? If it's supposed to be at the top, just cut/paste the text and links..;otherwise be more specific, please

Mike
__________________
co-author, HF Digital Decoding
HF Forum moderator, RadioReference
Friends don't let friends buy Scancat Lite Plus!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 11-01-2018, 9:41 AM
ecps92's Avatar
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jul 2002
Location: Taxachusetts
Posts: 9,788
Default

tom fixed

Changed |-} to be |}
aka removed the Dash/Hyphen that got added


Quote:
Originally Posted by nd5y View Post
This article is broken for some reason.
https://wiki.radioreference.com/inde...ion_Designator
Something is forcing the table to be displayed at the bottom of the page. I can't see where the problem is.
__________________
Bill N1KUG
Cruise Ship Frequencies
http://www.scanmaritime.com
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 11-01-2018, 9:47 AM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jul 2014
Location: Raleigh, NC
Posts: 758
Default

Quote:
Originally Posted by nd5y View Post
This article is broken for some reason.
https://wiki.radioreference.com/inde...ion_Designator
Something is forcing the table to be displayed at the bottom of the page. I can't see where the problem is.
The end of the table was causing the issue, it should have been ;
|-
|}

I made the correction, check it now.

Sent from my LG-Q710AL using Tapatalk
__________________
Whistler TRX-1, Radio Shack Pro-668 (mod), Pro-197, Pro-651, Pro-106, Pro-96
Baofeng 888, UV82, UVB5, Connect Systems CS750
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 11-01-2018, 1:37 PM
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2002
Location: Wichita Falls, TX
Posts: 7,439
Default

Ok thanks.
__________________
Tom
Reply With Quote
Sponsored links
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions