• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html
Status
Not open for further replies.
Joined
Jan 23, 2004
Messages
1
Location
dillsboro,in
#1
Scan/Search, Hold/Resume, pri, wx, gps, menu and L/O buttons stopped working. the problem was the ribbon cable going from the circuit board to the display had come loose. I checked it when I first opened the radio, but it felt secure. By gently releasing the ribbon clip at the display end it almost fell out of the socket. I slid the ribbon back in and put the clip back in. All buttons working now. When this happened I could still get to all radio functions with ARC996 software and ScanControl. to get to the ribbon, take the radio out of the outer case then the cover with the speaker mounted to it. Go slow the speaker wires are short.
 
Status
Not open for further replies.
Top