• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

system problem? Lexington simulcast

Status
Not open for further replies.
Joined
Feb 24, 2001
Messages
65,126
Location
Virginia
#1
I have been montoring Lexington Simulcast for a few weeks i noticed here past few days my pro 164 scanner would been bursting with buch of static when i looked at it it was showing 864.4875 i no thats that right there something with my scanner or something i used then win97 software and used the truncking table and have already did the 800 mhz rebanding in the drop down box a while back when i use to live in aiken i also notice that on my pro 668 that its having same problem doing the same thing i used the radio shack software with that and just up loaded from radio reference so idk why it is doing that for seems it just started recent
 
Status
Not open for further replies.
Top