FCC Licenses Errors

Status
Not open for further replies.

bravo14

Member
Premium Subscriber
Joined
Feb 18, 2005
Messages
3,473
Location
#850Strong
Not sure when it went down but the past few hours I wasn't able to load nothing this is what I get.
 
Last edited:

W8RMH

Feed Provider Since 2012
Joined
Jan 4, 2009
Messages
7,993
My county is the same. Might be some overnight database update.
 

bravo14

Member
Premium Subscriber
Joined
Feb 18, 2005
Messages
3,473
Location
#850Strong
My county is the same. Might be some overnight database update.
Was thinking the samething. This has been like this since 8pm CST. I tested other areas I use to live and my buddies area same error codes.
 

blantonl

Founder and CEO
Staff member
Joined
Dec 9, 2000
Messages
9,325
Location
San Antonio, TX
We're having some problems with the FCC database server right now - I'm working on getting it back up and running...
 

bravo14

Member
Premium Subscriber
Joined
Feb 18, 2005
Messages
3,473
Location
#850Strong
We're having some problems with the FCC database server right now - I'm working on getting it back up and running...
Thanks Lindsay! I know all the techs were asleep at night you are doing a great job keep it running smooth as possible.
 

nd5y

Member
Joined
Dec 19, 2002
Messages
8,262
Location
Wichita Falls, TX
Something is still broke. I still see the same problem I reported a few weeks ago and the FCC data has been updated several times since then.

Certain licenses are not showing up. If you look up WQQU444 for example you get:

NO INFORMATION FOUND FOR CALLSIGN: WQQU444

But the licensee name appears in your web browsers window title or tab title. If there is no information found then how does it know who the licensee is?
 

blantonl

Founder and CEO
Staff member
Joined
Dec 9, 2000
Messages
9,325
Location
San Antonio, TX
We've gotten a new FCC database server provisioned and tuned, so things should be working nice and smooth now.
 

blantonl

Founder and CEO
Staff member
Joined
Dec 9, 2000
Messages
9,325
Location
San Antonio, TX
Something is still broke. I still see the same problem I reported a few weeks ago and the FCC data has been updated several times since then.

Certain licenses are not showing up. If you look up WQQU444 for example you get:

NO INFORMATION FOUND FOR CALLSIGN: WQQU444

But the licensee name appears in your web browsers window title or tab title. If there is no information found then how does it know who the licensee is?
This is probably because the FCC data direct from the FCC is incomplete for this licensee and thus we're unable to build a joined query for the licensee. Not all FCC data is pristine to say the least.
 

SCPD

QRT
Joined
Feb 24, 2001
Messages
65,126
Location
Virginia
I posted about this problem too but apparently did it (again) in the wrong area (even though I did look to see if this had been addressed) I guess I missed it. Glad you got it fixed, trying to ID many frequencies not in the DB and the search here is way better than the FCC General Menu or ULS.

Curious, was this something on the FCC end or an import issue on the radio reference server side? Reason I ask is I am looking at amazon hosting.

Anyways glad you got er fixed.

Side note (probably get me banned) Wayne, I apologize for mis posting, I did look but it was late and eyes are not what they used to be. But why do you have to be so gosh darn mean all the time?

You really need a case of Jesus dude .... Will Pray for ya! Seems to be working for me so there is hope.
 
Status
Not open for further replies.
Top