Help with uni-trunker

Status
Not open for further replies.

N8DRC

Member
Premium Subscriber
Joined
Jul 20, 2003
Messages
966
Location
Grass Lake
Hello
Am unable to get a signal to the program had it working before but no luck this time, am using a pro-2045 tapped and windows XP...
 

Airdorn

Member
Premium Subscriber
Joined
Mar 9, 2008
Messages
428
When you run UniScope (it comes with UniTrunker), does it show activity when you plug in your discriminator tap to your soundcard?

Are you plugging your disc. tap into the mic input of your soundcard?
 

N8DRC

Member
Premium Subscriber
Joined
Jul 20, 2003
Messages
966
Location
Grass Lake
Airdorn said:
When you run UniScope (it comes with UniTrunker), does it show activity when you plug in your discriminator tap to your soundcard?
No its not getting any type of signal..

Are you plugging your disc. tap into the mic input of your soundcard?
Yes I did that..I remember last time it did the same thing, no signal..I can run it on my newer pc with vista with no problems..
 

mtindor

OH/WV DB Admin
Database Admin
Joined
Dec 5, 2006
Messages
7,485
Location
Carroll Co OH / EN90LN
In your sound properties, click on Options, then Properties, then Recording
- make sure you have the input selected that you actually have the audio plugged into
- make sure it is not muted (check the main volume level on the recording settings)

If it works on the Vista but not on whatever you're running now, you probably just don't have that input selected/enabled and perhaps the volume may be muted.

Mike
 

N8DRC

Member
Premium Subscriber
Joined
Jul 20, 2003
Messages
966
Location
Grass Lake
update got it

Figured it out, it was my cable, when I have it all the way plugged in no signal, leave it out a little and it works..
 
Status
Not open for further replies.
Top