• To anyone looking to acquire commercial radio programming software:

    Please do not make requests for copies of radio programming software which is sold (or was sold) by the manufacturer for any monetary value. All requests will be deleted and a forum infraction issued. Making a request such as this is attempting to engage in software piracy and this forum cannot be involved or associated with this activity. The same goes for any private transaction via Private Message. Even if you attempt to engage in this activity in PM's we will still enforce the forum rules. Your PM's are not private and the administration has the right to read them if there's a hint to criminal activity.

    If you are having trouble legally obtaining software please state so. We do not want any hurt feelings when your vague post is mistaken for a free request. It is YOUR responsibility to properly word your request.

    To obtain Motorola software see the Sticky in the Motorola forum.

    The various other vendors often permit their dealers to sell the software online (i.e., Kenwood). Please use Google or some other search engine to find a dealer that sells the software. Typically each series or individual radio requires its own software package. Often the Kenwood software is less than $100 so don't be a cheapskate; just purchase it.

    For M/A Com/Harris/GE, etc: there are two software packages that program all current and past radios. One package is for conventional programming and the other for trunked programming. The trunked package is in upwards of $2,500. The conventional package is more reasonable though is still several hundred dollars. The benefit is you do not need multiple versions for each radio (unlike Motorola).

    This is a large and very visible forum. We cannot jeopardize the ability to provide the RadioReference services by allowing this activity to occur. Please respect this.

VX-P929 Sub Receiver settings?

Status
Not open for further replies.

SirJ

Intelligence Everywhere!
Premium Subscriber
Joined
Jan 26, 2016
Messages
419
Location
Los Angeles/Ventura County
I have a model 3 VX-p929 UHF with a VHF sub receiver, is there settings in CE76 that will auto populate for the second receiver ?
 

gdsteele

Newbie
Premium Subscriber
Joined
Nov 11, 2004
Messages
52
What do you mean "auto populate"? I program in the VHF frequency I want and it takes it.
 

radiotweester

Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
250
Location
Oregon
no "auto population" just make sure the board is enabled Common -> Option -> sub-band unit RX enable
Enter your freqs. Make sure the TX is lined (toggling using the spacebar) so you aren't txing on the UHF default freq.
 

SirJ

Intelligence Everywhere!
Premium Subscriber
Joined
Jan 26, 2016
Messages
419
Location
Los Angeles/Ventura County
no "auto population" just make sure the board is enabled Common -> Option -> sub-band unit RX enable
Enter your freqs. Make sure the TX is lined (toggling using the spacebar) so you aren't txing on the UHF default freq.
thx. unfortunately the sub rx board is no good. i cant even rx WX with it but if i go simplex / direct i can rx up to half a mile before its too much static
 

radiotweester

Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
250
Location
Oregon
thx. unfortunately the sub rx board is no good. i cant even rx WX with it but if i go simplex / direct i can rx up to half a mile before its too much static
Just a thought, but you might check the connection is 100%.

The SRX for the 4200s had issues of grounding out on a little nub of the case when they were 1st released and caused a revision. The ones I'd RMA'd came back with some Dremel work on the inside case lid.
 
Last edited:

SirJ

Intelligence Everywhere!
Premium Subscriber
Joined
Jan 26, 2016
Messages
419
Location
Los Angeles/Ventura County
Just a thought, but you might check the connection is 100%.

The SRX for the 4200s had issues of grounding out on a little nub of the case when they were 1st released and caused a revision. The ones I'd RMA'd came back with some Dremel work on the inside case lid.
where is the sub rx board?
I removed the small back plate at the rear and removed the board and radio works but no tx or rx p25.
so where else in the radio could it be? i was able to remove the ribbon thats coming from the speaker however the smaller ribbon connector that is attached to key pad is just too small to see and dont know how it snaps open. so if the RX board is tucked away inside their its going to be a while till i get some kind of magnifier :(
 
Status
Not open for further replies.
Top