Interface PRO-2067

Status
Not open for further replies.

N2STC

Member
Joined
Feb 26, 2012
Messages
6
Location
Verona NY
Hello,

Has anyone had experience interfacing one of these for a feed using channel tags?

Thanks,
Stan N2STC
 

ka3jjz

Wiki Admin Emeritus
Joined
Jul 22, 2002
Messages
22,567
Location
Bowie, Md.
I don't think you could do that from the scanner, as it supports only uploads and downloads. So there's no way to send the tags from the scanner to whatever software you want to use for a feed

Mike
 

N2STC

Member
Joined
Feb 26, 2012
Messages
6
Location
Verona NY
Thanks for the reply. I was afraid of that. I wish there was a complete list of scanners that support tags.
 

ka3jjz

Wiki Admin Emeritus
Joined
Jul 22, 2002
Messages
22,567
Location
Bowie, Md.
Actually, in this case, I think you need a list of scanners that can be computer controlled. This is due to the fact that these scanners send their alpha tags out with everything else when they are using a virtual screen via a PC- so in theory, at least, you should be able to capture their tags when using it for a feed..

Since this is a RS forum, you should be able to do that with a PRO-197 / 652 or a PRO-106 / 651 (the second number is the 'rebadged' number, but it's still the same radio...). If you're talking old radios, a PRO-2052 is a possibility, but note that it's not rebanding capable, so be aware of that if you are trying to put a trunk system into something like Broadcastify.


Mike
 

buddrousa

Member
Premium Subscriber
Joined
Jan 5, 2003
Messages
6,989
Location
NW Tenn
It might be safe to think if it has Virtual Control it would bo that. THE proscan PAGE LIST WHAT IT SUPPORTS.ProScan
 

ka3jjz

Wiki Admin Emeritus
Joined
Jul 22, 2002
Messages
22,567
Location
Bowie, Md.
Unfortunately ProScan does NOT support Radio Shack / GRE / Whistler scanners. However the RadioFeed software on that same page does.

'Nuff Said

Mike
 

buddrousa

Member
Premium Subscriber
Joined
Jan 5, 2003
Messages
6,989
Location
NW Tenn
If you look at the page the radio feed software does. The OP ask about feed software.
 
Status
Not open for further replies.
Top