• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

Power Adapter Problems with PRO-96

Status
Not open for further replies.

mojicaman

Member
Joined
Jul 28, 2006
Messages
104
I am trying to use both my car adapter and home power adater that I bought from RS and they both do not work on my 96. I have reset and initialized the scanner but the power sources still dont work.

Hopefully someone can give me a heads up on what more I can do.

Thanks!!
 

abqscan

DataBase Administrator
Moderator
Joined
Dec 8, 2002
Messages
2,621
Location
AOA
Also how do you have the polarity set on the Adaptaplug???
 

mojicaman

Member
Joined
Jul 28, 2006
Messages
104
I am using a 9V 300m-A Power Adapter and the C tip Adaptaplug both purchased from Radio Shack.
 

mojicaman

Member
Joined
Jul 28, 2006
Messages
104
Erik - I see what you mean about the polarity. I turned it around to have the positive mark on the same side as the tip mark. The scanner turns on but does not indicate that there is a power supply plugged in. Maybe that how it works.
 

abqscan

DataBase Administrator
Moderator
Joined
Dec 8, 2002
Messages
2,621
Location
AOA
mojicaman said:
Erik - I see what you mean about the polarity. I turned it around to have the positive mark on the same side as the tip mark. The scanner turns on but does not indicate that there is a power supply plugged in. Maybe that how it works.
There is not an indicator on the 96 to say its getting juice. If it works without batteries, you fixed it :).
 
Status
Not open for further replies.
Top