THE CASE FOR UPPER CASE

Status
Not open for further replies.

motorman105

Member
Premium Subscriber
Joined
Sep 14, 2007
Messages
267
Location
New Haven County
I USE MY BCD325P2 FOR A MOBILE SCANNER IN MY SUBARU FORESTER, IT FITS PERFECTLY IN THE SPACE BELOW THE HEATER CONTROLS.
MY 66 YEAR OLD EYES HAVE A HARD TIME READING THE DISPLAY SO WHEN I GO TO FREESCAN AND DOWNLOAD COUNTIES AND TOWNS INTO MY SCANNER, I GO BACK AND EDIT EVERYTHING INTO UPPERCASE.
THIS IS JUST A LONG WINDED WAY TO SAY, I WISH THE RR DATABASE WAS IN UPPER CASE.
JUST SAYIN...
 

cg

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 13, 2000
Messages
4,637
Location
Connecticut
Windows has options to increase font size for those with visual impairments. Scaling is the term I believe.

chris
 

cfsimmont

Member
Premium Subscriber
Joined
May 4, 2015
Messages
339
Location
Arizona
I USE MY BCD325P2 FOR A MOBILE SCANNER IN MY SUBARU FORESTER, IT FITS PERFECTLY IN THE SPACE BELOW THE HEATER CONTROLS.
MY 66 YEAR OLD EYES HAVE A HARD TIME READING THE DISPLAY SO WHEN I GO TO FREESCAN AND DOWNLOAD COUNTIES AND TOWNS INTO MY SCANNER, I GO BACK AND EDIT EVERYTHING INTO UPPERCASE.
THIS IS JUST A LONG WINDED WAY TO SAY, I WISH THE RR DATABASE WAS IN UPPER CASE.
JUST SAYIN...

I do the same thing, and I justify both lines to the center. I think it looks better and easier to read
 

NWI_Scanner_Guy

SCANNING THE AIRWAVES SINCE 1987
Joined
Jan 23, 2008
Messages
2,299
Location
Hammond, IN
Another scanner user here who redoes everything in upper case.

I didn't know ProScan had that function to convert everything to upper case. I'll have to check that out when I get home (currently at work). That will definitely be a time saver. (y)
 
Last edited:

motorman105

Member
Premium Subscriber
Joined
Sep 14, 2007
Messages
267
Location
New Haven County
I do the same thing, and I justify both lines to the center. I think it looks better and easier to read
I agree, after I import, I go through and I capitalize and center everything! I don't stop there, if I have room I enter --x-- on either side of an airport code or name. --x-- is supposed to be a propeller and two wings. If I have room, I put all kinds of stuff on either side of a name. If its a wealthy town it gets $$ on either side. My wife just laughs!
 

ProScan

Software Provider
Premium Subscriber
Joined
Jul 2, 2006
Messages
7,544
Location
Ontario, Calif.
Another scanner user here who redoes everything in upper case.

I didn't know ProScan had that function to convert everything to upper case. I'll have to check that out when I get home (currently at work). That will definitely be a time saver. (y)

It's located in the lower menu Utilities -> Update Text Tags
81822
 
Status
Not open for further replies.
Top