• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

Winamp Static Feeds Not working.

dman1990m

Newbie
Premium Subscriber
Joined
Aug 9, 2019
Messages
2
Yesterday I setup the 8 feeds i monitor regularly through Winamp with static URLS and it worked great until this morning when one of them was just saying "Connecting" and then the url. Thinking it may just be a Winamp issue I closed all my feeds out and now none of them will connect. All of the URLs and my credentials are still correct any ideas what could be wrong?
 

blantonl

Founder and CEO
Staff member
Joined
Dec 9, 2000
Messages
9,200
Location
Whitefish, MT
I rolled out a new CDN test for the static URL but it's causing some weird things... let me roll it back.
 
Top