Programming TV channels in Uniden 396

Status
Not open for further replies.

pjsuarez

Member
Joined
Sep 12, 2006
Messages
4
When I try to establish a system for TV audio, I select "Conventional" as the system type. I choose Edit Group, New Group. I then choose Edit Channel and manually enter channel frequencies. When I get above Channel 13, though, I get "Out of Band". How do I set up a system/group to include frequencies starting at 475.75? Thanks.
 

loumaag

Silent Key - Aug 2014
Joined
Oct 20, 2002
Messages
12,935
Location
Katy, TX
I would try again, because the radio has no problem setting up those frequencies.
 

pjsuarez

Member
Joined
Sep 12, 2006
Messages
4
Still a no-go

I deleted the entire TV group and system and tried again, but still am getting "Out of Range" when I try to enter those higher frequencies. I am stumped. Any other suggestions would be greatly appreciated. Thanks.
 

pjsuarez

Member
Joined
Sep 12, 2006
Messages
4
Problem solved -- but not happy

The scanner can't pick up anything between 512MHz and 764MHz. Why would Uniden do this? @#$%
 

UPMan

In Memoriam
Uniden Representative
Joined
Apr 19, 2004
Messages
13,296
Location
Arlington, TX
Simultaneous posting. Same message. Typing here to make message long enough for RR to accept.
 

loumaag

Silent Key - Aug 2014
Joined
Oct 20, 2002
Messages
12,935
Location
Katy, TX
pjsuarez said:
The scanner can't pick up anything between 512MHz and 764MHz. Why would Uniden do this? @#$%
As plainly stated in the specifications of the radio.
But you were complaining about 475.7500 and it has no problem there.
 
Status
Not open for further replies.
Top