Broadcastify Dashboards

Status
Not open for further replies.

ltginrage

Active Member
Feed Provider
Joined
Sep 28, 2018
Messages
537
Hello all,
I just found out the dashboards is a thing. Only a select few play when I click on "Play All". Is this just a common problem or is it normal. I did verify that the feeds that are not playing are online.
 

blantonl

Founder and CEO
Staff member
Joined
Dec 9, 2000
Messages
10,209
Location
San Antonio, TX
What happens when they "aren't playing" - does an error message display for those feeds? If it cannot connect for a feed, it will display a message indicating so.

I just tested a bunch of my dashboards and they are working tip-top.
 

ltginrage

Active Member
Feed Provider
Joined
Sep 28, 2018
Messages
537
What happens when they "aren't playing" - does an error message display for those feeds? If it cannot connect for a feed, it will display a message indicating so.
Yea. It says "Error connecting to feed".
More specifically the feed saying this is Dixon Fire.
 

blantonl

Founder and CEO
Staff member
Joined
Dec 9, 2000
Messages
10,209
Location
San Antonio, TX
I think there is something generally wrong with that feed. It doesn't connect and all and the logs say it's been up and down all day.
 

ltginrage

Active Member
Feed Provider
Joined
Sep 28, 2018
Messages
537
Is there a limit to how many feeds I can be listening to at once
 

ltginrage

Active Member
Feed Provider
Joined
Sep 28, 2018
Messages
537
I think there is something generally wrong with that feed. It doesn't connect and all and the logs say it's been up and down all day.
Is there anything that can be done about that feed or is it just gonna stay corrupted til it gets taken down?
 

DC31

Member
Feed Provider
Joined
Feb 19, 2011
Messages
1,419
Location
Massachusetts
Isaiah, i just ran into the same “Error connecting to feed” problem that you had with the Dixon feed above. I found an error in the darkice.cfg file. When corrected, the feed ran properly. Check your configuration file closely.
 

ltginrage

Active Member
Feed Provider
Joined
Sep 28, 2018
Messages
537
Isaiah, i just ran into the same “Error connecting to feed” problem that you had with the Dixon feed above. I found an error in the darkice.cfg file. When corrected, the feed ran properly. Check your configuration file closely.
This is not my feed but a local agency I like listening to. Run by eDispatches. If its something on my end as the listener could you elaborate on that.
 
Status
Not open for further replies.
Top