UniTrunker input issue

Status
Not open for further replies.

Llwellyn

Member
Joined
Mar 25, 2004
Messages
495
Location
Brooklyn, Maryland
I'm probably just being dense, but I seem to be having an issue with UniTrunker (18th beta). I cannot type anything into any input boxes when they are highlighted... the only one that works is the Label field. I can't manually insert any record into any screen because I cannot enter group ID's; typing into pretty much any other field other than the "Label" field does nothing. I can't easily "F"ind records, because I can't type into the non-label fields.

I'm hoping this is something I'm doing wrong, like missing a keypress first before trying to type...
 

Jay911

.
Joined
Feb 15, 2002
Messages
9,184
Location
Bragg Creek, Alberta
Try backspacing after you hit F for Find, etc. The fields are filled with blanks that have to be deleted before you can enter anything.
 

Llwellyn

Member
Joined
Mar 25, 2004
Messages
495
Location
Brooklyn, Maryland
Thanks, that did the trick! I tried backspace, but must not have pushed it enough times in a row... without the cursor I couldn't see that it was starting at the end of all of the fields.
 

JoeyC

Senior Member
Joined
Dec 19, 2002
Messages
3,402
Location
San Diego, CA
Jay911 said:
It's one of the VERY few things I can find to gripe about with UT. Hopefully it won't be an issue with the new windowed version. :)
Agreed! I find it very annoying that you have to backspace numerous times before typing anything. Hopefully this is something that can be fixed in a future version.
 

kd5dga

Member
Joined
Dec 23, 2003
Messages
392
Location
Killeen,Texas
I found that out last night by accident.
I was not pleased but finally releaved when I was able to put my data in.
 
Status
Not open for further replies.
Top