Connection Issues

Status
Not open for further replies.

flubber2007

Member
Feed Provider
Joined
Sep 2, 2006
Messages
100
Location
Central Illinois
I have been dealing with this for quit some time. I have switched router, I have worked on network issues, and can't seem to get reliable feed? I was thinking it might be ISP issues but proving that it seeming to be hard. Woke up this morning to it saying "Source Client - Broadcastify Timeout"?
 

Attachments

  • IMG_1685.jpg
    IMG_1685.jpg
    58.1 KB · Views: 186

n0nhp

Member
Joined
Dec 1, 2005
Messages
773
Location
Grand Junction
There have been others with the same kind of problem. Here are some of the threads:

https://forums.radioreference.com/b...tion/338705-audio-3-server-going-down-up.html

https://forums.radioreference.com/b...ps-going-down-pingplotter-interpretation.html

And there may be links to other older threads.
Read through and try running a ping-plotter type program for a while. There is a very good chance that your ISP is having dropouts with their connections that will not show up on TCP but kill the UDP that our audio uses.

Good Luck
Bruce
 

flythunderbird

Member
Feed Provider
Joined
Oct 1, 2012
Messages
988
Location
Grid square EM99fh
I had a similar problem a couple of years ago. The cable company rolled a truck and the technician replaced the connectors in the house, which didn't fix it. I had previously run PingPlotter on it, so I gave the results to the technician ... he called his supervisor to discuss the PingPlotter results, and the supervisor told him to replace the connectors out on the pole. One of the connectors on the pole had gotten water in it, causing the disconnect issues.
 
Status
Not open for further replies.
Top