• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

SDR# TETRA Demodulator Trunk Tracking Demonstration

tomekjkp

Member
Joined
Jan 10, 2019
Messages
8
Hello, I have a problem recently, that after the version v1.0.14 no version of the next does not work, does not download the SDS, nor the sound of the transmission does not show. What can this be caused by? Settings are all the same as before, plug-ins changed from the latest package.
 

Attachments

thewraith2008

Member
Joined
Nov 22, 2016
Messages
688
Hello, I have a problem recently, that after the version v1.0.14 no version of the next does not work, does not download the SDS, nor the sound of the transmission does not show. What can this be caused by? Settings are all the same as before, plug-ins changed from the latest package.
Try this post . If that workaround works, then I will try and put a fix up.
I am holding off currently waiting to maybe try and fix another issue, just waiting for results.



Latest version (v1.0.15.8) can be found here: Release post
 

tomekjkp

Member
Joined
Jan 10, 2019
Messages
8
Try this post . If that workaround works, then I will try and put a fix up.
I am holding off currently waiting to maybe try and fix another issue, just waiting for results.



Latest version (v1.0.15.8) can be found here: Release post
Thank you, he will try it out soon and let me know if the problem has disappeared.

tomekjkp
Is your network run +12.5 or +6.25 Shift?
My network works +12.5 Shift, so far there was no problem normally everything worked, as I wrote from that update it stopped working, luckily I had backup
 

reckless76

Member
Joined
Jul 17, 2017
Messages
5
For a view days i have a problem, i'm running sdr#1700 with TTT 1.15.8.
When i start 2 times the sdr# it will not start TTT. When i close 1 application of SDR, TTT will open but will crash when i hit the start button.
Who can and will help me?
 

thewraith2008

Member
Joined
Nov 22, 2016
Messages
688
For a view days i have a problem, i'm running sdr#1700 with TTT 1.15.8.
When i start 2 times the sdr# it will not start TTT. When i close 1 application of SDR, TTT will open but will crash when i hit the start button.
Who can and will help me?
Any error message/pop-up shown?
Does SDR# + Plug-in work without using TTT?
 

thewraith2008

Member
Joined
Nov 22, 2016
Messages
688
I have checked and TTT does not display any more, in SDR in Network Info it normally displays call id, group, users but no sound and nothing appears on TTT, just like the screen I gave earlier
So did you try the "workaround/solution" that was in the link to post I gave you?
 

tomekjkp

Member
Joined
Jan 10, 2019
Messages
8
So did you try the "workaround/solution" that was in the link to post I gave you?
Yes, I tried on 3 different languages, I restarted the computer after each change and nothing, the latest version of TTT does not show me anything, while v1.0.14 works without any problem on every language
 

hamradionl

Member
Joined
Mar 23, 2014
Messages
337
tomekjkp
Just to be sure i like try help, are you use SINGLE 1x RTLSDR or DUAL 2x RTLSDR?
SDR# config file, setting samplerate to 48000?
SDR# AUDIO FILTER OFF ?

.
 

Attachments

Kasmus

Member
Joined
Feb 27, 2004
Messages
117
Location
Europe
Anybody using Windows 10 (either 32 or 64 bit versions) having any problems with the recording of calls in TTT. Does it crash?
Please let me know if it is working in this OS for anyone as I'm not sure if the method used is actually support by these versions.
Win10 1809 x64, Locale English UK and yes, TTT crashes when recording is enabled.

If recording is enabled right after starting TTT, it crashes immediately when the first call comes in.
If recording is disabled when the first call comes in, TTT does not crash. If recording then is enabled after a call was registered, TTT works as expected for some time, including recording of calls. Then it crashes after minutes or hours of operation on some condition I haven't been able to determine.

What can I do to help?
 

thewraith2008

Member
Joined
Nov 22, 2016
Messages
688
Yes, I tried on 3 different languages, I restarted the computer after each change and nothing, the latest version of TTT does not show me anything, while v1.0.14 works without any problem on every language
Assuming the original language was not English, did you set it to English?
 

thewraith2008

Member
Joined
Nov 22, 2016
Messages
688
Win10 1809 x64, Locale English UK and yes, TTT crashes when recording is enabled.

If recording is enabled right after starting TTT, it crashes immediately when the first call comes in.
If recording is disabled when the first call comes in, TTT does not crash. If recording then is enabled after a call was registered, TTT works as expected for some time, including recording of calls. Then it crashes after minutes or hours of operation on some condition I haven't been able to determine.

What can I do to help?
Thanks for this report.
On TTT crash, is there any crash messages/pop-up dialogs?
 

EarHoles

Member
Joined
Oct 7, 2018
Messages
121
Hi wraith,
Thanks again from New Zealand.
Im a bit rusty and havnt used since the first release.
How do i upgrade to the latest version, just download, copy paste and replace new files or?
 

Kasmus

Member
Joined
Feb 27, 2004
Messages
117
Location
Europe
Thanks for this report.
On TTT crash, is there any crash messages/pop-up dialogs?
None. When focusing the TTT window I get the spinning wheel cursor and the window is greyed out. When I click the red X to close, Windows offers to force-close and send a crash report to Microsoft.
 
Top